Tarieven

Uw goedkope koerier in Friesland

UW VRAAGT, WIJ RIJDEN

Onze koeriersdienst baseert het tarief op het benodigde vervoersmiddel, bijvoorbeeld een standaard auto of een bestelbusje, en het aantal kilometers. We hanteren hiervoor een standaard tarief. Pak uw rekenmachine erbij en reken gemakkelijk zelf al uit wat uw specifieke ritje gaat kosten.

Boekt u een ritje bij onze koeriersdienst, dan weet u niet alleen zeker dat uw pakket in veilige en betrouwbare handen is, maar ook dat u waar krijgt voor uw geld. Zo rekenen wij nooit extra kosten. U betaalt alleen voor de kilometers die wij rijden en indien van toepassing de wachttijd.

Als u een koerier bij ons bestelt, weet u altijd van tevoren wat de prijs is en wanneer we het pakket komen ophalen en brengen. We maken heldere afspraken en hanteren duidelijke tarieven.

ONZE TARIEVEN

We werken voor onze ritten met 4 verschillende categorieën:

Tarief A:

Wilt u dat privacygevoelige document of pakketje vandaag laten bezorgen in de regio? Geen probleem. Wij handelen de bezorging discreet en snel af.

Tarief B:

Denkt u groots? Voor bestellingen waar wij een bestelbus moeten inzetten geldt tarief B. Dit is € 0,60 per kilometer.

Regioritten:

Dit tarief geldt voor alle ‘standaard’ ritten, waarbij uw pakketje in onze Opel Combo past. Dit is € 0,60 per kilometer.

Speciale tarieven:

Voor bijzondere ritten, zoals internationale bezorging of koeltransport, geldt een speciaal tarief. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wachttijden

Voor wachttijden wordt € 40,00 per uur in rekening gebracht.
Alle tarieven zijn exclusief btw en exclusief kosten voor bijzondere ritten, zoals veerdiensten of een aanhanger.

Uw pakket vandaag nog bezorgd? Bel 06 51 63 76 69

Of vul het formulier in op onze contactpagina.